Chinezoaica de la Jariștea si trădătorul de la Țifești

 1. Noua modă în PNL Vrancea e să îți dai demisia doar pe FB sau verbal, adică să rămâi cu fundul așezat in două luntri (cazul consilierului local Trofin, care a demisionat online, dar în rest omul e bine, merci, membru al partidului și consilier local). Acum, se adaugă curluntristul de la Țifești, Postolache, care, nonșalant, declară: “De altfel, nici nu eram demisionat din PNL, nici eu, nici viceprimarul, nici consilierii, echipa a rămas în acte, cu toate că eu am activat o perioadă de peste un an la Mișcarea Populară.” Legal, dacă ar fi demisionat, ar fi pierdut mandatul de primar; în schimb, a ales să susțină puternic PMP în presă, s-a implicat activ în recrutarea de noi membri și în lansarea de potențiali candidați la primăriile din județ, a devenit o imagine a partidului fostului președinte Băsescu. Cu alte cuvinte, omul a încercat să vadă unde îi merge mai bine și cum șobolanii fug primii de pe corabia care se scufundă, domnul primar a ales să se salveze. Ba mai mult, atenționează că e gata oricând de o altă trădare în interesul local, de o altă reașezare a principiilor după care se conduce în politică, de o altă înșelare a celor cu care muncește, în caz ca nu i se satisfac pretențiile de primadonă a politicii de pe Cacaina. Și încheie amenințător declarația de presă: “Ne luăm treaba în serios de acum.”, lasând să se ințeleagă că până acum a facut joc de glezne, fente si miștocării, așa cum îi stă bine maimuței de la circ, care are, deodată, pretenții de dresor. Curat, murdar, dommul primar.
 2. Poate vă interesează să votați PNL Vrancea și
  pnl_vrancea
  Conducerea PNL Vrancea

  ați vrea să aflați mai multe despre echipa de acolo, să știți cine face parte din conducerea impusă democratic pe 26 ianuarie 2016 (mai mult de două luni în urmă). După o căutare pe Google, ați crede că nu e loc mai bun pentru a vă satisface curiozitatea decât pagina oficială a partidului, nu?! Ei, bine, NU! Pagina cu pricina îl arată încă pe deputatul Săpunaru ca fiind președintele filialei, iar urmând link-ul pentru Biroul Politic al Municipiului Focșani, ori către orice altă structură de conducere a partidului, veți fi redirectionați către o pagină care anunță că nu există informația cerută. Acum, când lupți să devii alternativa la PSD, primul pas ar fi să profiți de orice ocazie să iți prezinți echipa de învinși învingători. În schimb, lipsa oricăror informații despre cine este, de fapt, PNL nu este decat o dovadă a cât de lipsit de importanță este, de fapt, electoratul pentru conducerea PNL Vrancea, care nu are bunul-simț să se prezinte celor cărora le cer votul. Nu se poate folosi scuza lipsei de timp, ci a unei alte lipse, cea cronică a interesului de a informa corect publicul.

 3. Nu știu dacă ați fost vreodată la Primăria Jariștea, dar, dacă ați fost, musai trebuie să vă fi rămas în minte atmosfera de muncă susținută pe care o degajă angajații de acolo, în frunte cu
  chinezi_jaristea
  Codul paginii web a Primariei Jaristea
  chinezi_jaristea_3
  Angajata chineza de la Primaria Jaristea (printscreen dupa site-ul oficial)

  chinezoaica (link) de la casierie. Cum care chinezoaică? Aia de pe site-ul Primariei, că doar nu degeaba s-o fi laudând primarul cu ea.

S-ar putea iți placă și:
Tags: , , , , ,

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu