Conferință #VSFA la Focșani: Povești de scos antreprenorul din tine!

Tinerii vrânceni sunt invitați să afle din secretele antreprenoriatului în cadrul conferinței  “Tânărul de azi, Antreprenorul de mâine”, ce va avea loc pe 16 Aprilie, de la ora 12:00, în sala mare a Ateneului Popular “Maior Gheorghe Pastia”. Evenimentul este organizat de tinerii din comunitatea Vreau să fiu antreprenor Focșani, alias #VSFA, susținută de fundația Romanian Bussines Leader. Proiectul și-a propus să-i familiarizeze pe tinerii cu vârstele cuprinse între 14 și 20 de ani cu abilitățile și valorile necesare unui antreprenor, depășirea obstacolelor prin perseverență și încredere în sine, transmiterea spiritului antreprenorial. Comunitatea VSFA Focșani a invitat trei speakeri care, timp de aproape trei ore, le vor demonstra tinerilor participanți că totul e posibil atunci când îți pui mintea la încercare. “Odată cu acest eveniment vei avea ocazia de a învăța cum să îți depășești teama de eșec și cum uneori e mai bine să pierzi o bătălie pentru a câștiga războiul. Subiectul de bază este teama de eșec și cum să învățăm să acceptăm că mai și pierdem, de ce pierdem și cum ne ajută. Bineînțeles, acesta nu este un îndemn la a încerca să pierzi intenționat! Totodată, lansăm o provocare participanților noștri mai ambițioși. Concursul nostru de creație te așteaptă să îi completezi formularul de înscriere din descrierea evenimentului nostru pe Facebook: vei vedea mai multe detalii despre cum îți poți prezenta ideile asupra temei “Eu și Viitorul: Ce ne oferim?”. Pune-ți imaginația la încercare scriind un eseu, trimițându-ne o prezentare sau un filmuleț… Cerul e limita! Iar dacă ne vor plăcea ideile tale, în ziua conferinței vei primi unul dintre premiile noastre surpriză pe care le-am pregătit și de care suntem siguri că îți vor plăcea!”, se arată într-o informare a ambasadorilor Vreau să fiu antreprenor din Vrancea.

Organizatorii spun că tinerii vor avea numai de câștigat dacă investesc în dezvoltarea de competențe noi. “Orice companie care fie că doreşte să se menţină pe poziţia pe care se află, sau să se extindă, e în căutare de astfel de oameni capabili, iar noi putem fi puntea de legătură!”, spun inițiatorii proiectului.

Proiectul “Vreau să fiu Antreprenor” a demarat în anul 2013 ca urmare a summitului Romanian Business Leaders. Proiectul a pornit ca o serie de conferințe organizate în mai multe orașe din țară iar rolul a fost acela de a schimba percepția tinerilor cu privire la antreprenoriat și antreprenori. Inițiatorii acestei mișcări fac parte din comunitatea de antreprenori, manageri și profesioniști români din diverse domenii, membrii ai Fundației RBL, animați de dorința de a contribui la un bine public dincolo de interesele de companie, industrie sau domeniu. Astăzi, RBL este implicată în mai multe proiecte naționale de susținere a antreprenoriatului.

Detalii și înscrieri la acest link https://www.facebook.com/events/2021048394689472/

S-ar putea iți placă și:

Articole similare

Menu