Vrei o experiență de neuitat în 2022? Hai și tu în echipa de voluntari c@rte în sate!

  • Asociația “Eu, tu și ei” Focșani recrutează voluntari pentru noua ediție a Caravanei de lectură pentru copiii din sate 

Ești tânăr, plin de idei și vrei să te pregătești pentru a avea succes în viață? Nu te-ai plictisit să stai pe tușă? Să ”crești mare” ca să poți face ceva cu adevărat important? Ei bine, e timpul să intri în joc! Lumea se schimbă cu tine! Spune DA! unei experiențe noi de învățare sub egida Asociației Eu, tu și ei și a Corpului European de Solidaritate, care sprijină anul acesta proiectul cultural c@rte în sate!

Echipa c@rte în sate a început înscrierile pentru cei care doresc să se alăture proiectului de promovare a cărții și să împartă bucuria lecturii cu copiii din frumoasele sate ale județului Vrancea.  Dacă dorești să fii și tu voluntar povestaș te poți înscrie până în data de 15 februarie 2022, când celebrăm Ziua Națională a Lecturii. 

Caravana de lectură pentru copiii din sate pregătește aventurile de anul acesta și are nevoie de tineri isteți, creativi, implicați, care vor să scape de timiditate și să facă echipă cu noi pentru a promova cartea, lectura și voluntariatul în cadrul unor ateliere pe care le organizăm în sate. În acest sens căutăm persoane dornice de a face bine comunităților în care mergem, energice, care să promoveze lectura, educația, arta sub toate formele ei. Dacă îți place să citești cu voce tare și să vorbești despre cărți, să împărtășești din ceea ce ești și știi, să te joci în aer liber cu copiii, să fotografiezi sau să filmezi ori ai abilități de scriere, administrativ-financiare, te așteptăm în echipa c@rte în sate! Vom învăța împreună să fim voluntari și să schimbăm în bine lumea din jurul nostru!

Așteptăm aplicațiile voastre până pe 15 februarie 2022!

Cu cât te înscrii mai repede, cu atât vei avea șansa să răspunzi la primele provocări de echipă și să intri în modulul de pregătire!

Click aici pentru a completa formularul: https://forms.gle/B74yjwTYackjDV5N8 

Detalii poți obține la numărul de telefon 0744217031 sau la adresa de email carteinsate@gmail.com

Te așteptăm cu brațele deschise în echipa noastră, unde ne vom face noi prieteni și vom strânge multe amintiri de neuitat pe parcursul anului.

Pe curând,

Silvia Vrînceanu Nichita și echipa #CarteÎnSate

S-ar putea iți placă și:
Tags:

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu