Tineretul nu mai tace! Tineretul (re)acționează! Spune-ți părerea!

Ești tânăr și îți pasă de localitatea, de cartierul sau de strada pe care locuiești? Dar de școala în care înveți? Crezi că în comunitatea ta se face prea puțin pentru tânăra generație iar nevoile tinerilor nu sunt luate în serios? Crezi că tinerii merită mai mult respect?

Clubul de jurnalism Tineret în (re)Acțiune vrea să îți afle opinia!

Părerea ta este importantă și vom tine cont de ea. Răspunsurile vor fi folosite în cadrul unui proiect pilot de organziare comunitară pentru tinerii din municipiul Focșani propus de Asociația “Eu, tu și ei”, prin intermediul Clubului de jurnalism “Tineret în (re)Acțiune” care activează din vara anului 2014 pe lângă Ziarul de Vrancea. De asemenea, blogul de atitudine civică VranceaAltfel.ro susține inițiativa tineretului vrâncean.

Detalii despre noi aici: Facebook.com/TineretInReActiune

Organizarea comunitară este un proces democratic de lungă durată prin care oamenii sunt încurajați să se reunească în jurul unor probleme și nevoi comune, să caute soluții împreună și să ceară decidenților, autorităților publice responsabile să le pună în aplicare. Tinerii pot influența astfel chiar ei procesul de luare a deciziilor publice care îi vizează direct. Câștigarea unor cauze comune va da tinerilor încrederea că lucrurile pot fi schimbate în bine și că mersul comunității vrâncene depinde și de gradul lor de implicare.

Prin această initiativă ne propunem stimularea, încurajarea și responsabilizarea tinerilor de a se implica activ în dezvoltarea comunității, de a căuta soluții și de a acționa proactiv pentru a schimba în bine comunitatea din care fac parte.

Mai mult, ne dorim ca tinerii să se simtă legați de comunitatea vrânceană prin proiecte ale societății civile locale și să nu mai plece după terminarea liceului aproape fără să se uite înapoi. Suntem siguri că tinerii din municipiul Focșani, din întreg județul Vrancea, sunt capabili să devină o “voce” și să reprezinte pe termen lung interesele generației și ale comunității în care trăiesc.

Spune-ți părerea și ajută-ne să ajungem cu această cercetare la cât mai mulți tineri vrânceni. Fii și tu parte din această echipă care și-a propus să scrie istorie pentru tinerii vrânceni! Fii parte dintr-un proiect de care va vorbi tot orașul!

Convinge-ne că vrei să fii parte din proiectul nostru de organizare comunitară! Răspunde-ne aici la câteva întrebări!

https://tinyurl.com/y7h9h4px

Muțumim frumos! Ești #Super! Detalii în curând!

(Silvia Vrinceanu Nichita – Clubul de jurnalism Tineret în (re)Acțiune)

 

 

 

 

S-ar putea iți placă și:
Tags:

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu